[mpavc_title_box_style1 custom_style=»on» title_color=»#ffffff» subtitle_color=»#f78800″ text_color=»#000000″ title_font_size=»100px» title_font_weight=»300″ subtitle_font_size=»24px» subtitle_font_weight=»200″ text_font_weight=»normal» addon_animate=»on» effect=»fade-in-down-left» title=»Nolimitation» subtitle=»Discover that you can»]

No Limitation er et ideelt aksjeselskap som hjelper mennesker som har eller står i fare for å få utfordringer knyttet til rus, psykiatri og kriminalitet. Hos oss finner du trenere, sykepleier, ansatt med brukerbakgrunn/likemann, lærer (hjelper med lekser) og flere frivillige med erfaring innen helse, administrasjon og politikk.

ETTERVERN MED MENING

Målsetting er og styrke ferdighetene blant deltakerne, for å lettere takle arbeidslivets og samfunnets utfordringer. Vi belyser ulike strategier som kan benyttes for å holde deltakerne rusfrie, samt styrker det rusfrie nettverket for å forebygge tilbakefall. Et tett samarbeid mellom deltaker og hjelpeapperat skal forhindre tilbakefall, og gjøre deltakeren i stand til og holde seg rusfri. Gjennom ettervern hos oss gir vi deltakerne en sunn og meningsfyllt hverdag, og gir dem muligheten til og bli en del av et sunt nettverk.

Målgruppen vi retter oss mot er dem som har fullført eller er i et rehabiliteringsprogram innen rus-, psykiatri og/eller kriminalomsorgen.  De som har et oppriktig ønske om en bedre hverdag, og som trenger et nytt nettverk. De deltakerne som trenger mestringsfølelse, og liker/ønsker fysisk trening. Hos oss jobbes det i team, mot et felles mål og her må deltakeren være med på og gjøre hverandre gode. Deltakerne hos oss vil oppleve en fellesskap utenom det vanlige, og deltakerne er i alderen 16 – 50 år.